Criofan

Beauty Crio / Dotări / Criofan

Criofan este un echipament de îngrijire corporală compact, creat pentru proceduri de crioterapie locală. Acesta utilizează azotul lichid și energia electrică pentru obținerea temperaturii de pâna la -120°C sau -130°C.

Criofan folosește același tip de vas Dewar de 35 kg (40 l) utilizat la Criosaună și poate veni în completarea procedurilor de crioterapie generală sau poate fi folosit în cazul în care acestea nu sunt posibile. în acest fel, clienții se pot bucura de efectul combinat al acestor două tehnologii inovatoare ale crioterapiei pentru a obține cele mai bune rezultate. O ședință poate dura de la 10 până la 15 minute, în funcție de zona de aplicare și afecțiune.

criofan focsani

Echipamentele Criofan au fost concepute pentru tratamentul local al diferitelor zone ale corpului (față, scalp, articulații, mușchi etc) cu ajutorul unui flux de vapori de azot cu temperatură maximă de -120°C sau -130°C. Dispozitivele sunt echipate cu un racord flexibil care permite manipularea ușoară și pot fi operate de orice persoană (care nu necesită pregătire specială sau certificare medicală).

Cum se desfășoară procedura de criofan (crioterapie locală)

În terapia cu frig aplicat local, un flux de aer rece dozat exact este aplicat pe suprafața dorita de pe piele cu ajutorul unui racord flexibil. Astfel, zona afectată a corpului este privată de căldura. Prin pierderea locală de caldură, aerul rece stimulează producția de elastină și colagen, oferă rezulate rapide în cosmetică, refacere și recuperare medicală, afecțiuni dermatologice precum acneea, dermatite atopice sau psoriazis etc. În plus, aplicarea locală a frigului detensioneaza mușchii, grăbind procesul de refacere.

Astfel, crioterapia ajută la redobândirea fermității pielii, elimină celulita, face pielea mai fină, estompează pigmentările și cicatricile, reduce ridurile și cearcanele. De asemenea, stimulează creșterea părului, întărind firul de păr și oferindu-i un aspect sănătos.

Criofan se poate utiliza totodată atunci când sunt interzise alte tratamente de fizioterapie, iar efectele pozitive se pot obține după doar câteva ședințe.

PACHETE
Răsplătim fidelitatea cu servicii suplimentare
SILVER
700 lei
+ 100 lei
GOLD
1.000 lei
+ 150 lei
FAMILY
500 lei
+ 100 lei