Deplight Pro

Beauty Crio / Dotări / Deplight Pro

DEPILIGHT PRO este un echipament, pentru epilare definitivă laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO pentru epilare definitivă laser cu diode 808 nm (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numită SHR (Super Hair Removal).

depilight focsani

Depilight PRO – epilare definitiva laser cu diode 808 nm
• Tehnologie nouă, mai multă putere, fară durere!
• Triplu sistem de răcire
• Ședințe de tratament mai scurte și mai puține

TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapidă metodă de epilare definitivă laser

Cum funcționează?
Pulsarea lungă încălzește foliculul, fără a provoca arsuri la nivelul pielii. În același timp, către folicul sunt trimise impulsuri scurte, suficient de calde pentru a provoca deteriorarea foliculului pilos și țestuturile ce pot provoca creșterea acestuia, însă fără a afecta epiderma. Această tehnologie superioară, cu sistem dublu de răcire, este ideală indiferent de tipul de păr sau piele.

Triplu sistem de răcire
Compresor racire SUA: racire pe aer + racire pe apă + placă de safir pentru răcire la contact + răcire pe semi-conductori

Thermo Electric Cooling:
TEC este o tehnologie care asigurã rãcirea echipamentului chiar și în cazul folosirii îndelungate.
Depilight PRO este un echipament foarte performant, ce poate fi utilizat continuu, pânã la 24 de ore.

PACHETE
Răsplătim fidelitatea cu servicii suplimentare
SILVER
700 lei
+ 100 lei
GOLD
1.000 lei
+ 150 lei
FAMILY
500 lei
+ 100 lei