Despre noi

Beauty Crio / Despre noi

Criosauna este poate cea mai modernă și eficientă metodă non-invazivă folosită de medici de toate specialitățile, din toată lumea, pentru ameliorarea, îmbunătățirea și tratarea unor afecțiuni cronice cum ar fi bolile dermatologice, reumatismale, hormonale, endocrinologice sau neurologice. Eficiența medicală a acestei proceduri este determinată de nivelul temperaturii, dar și de viteza scăderii temperaturii. Răcirea pentru scurt timp a pielii (organul cel mai mare al omului) ajută în tratarea diferitelor afecțiuni

Criosauna este poate cea mai rapidă și eficientă metodă de reducere a greutatii corporale. Sesiunile de crioterapie locală sau generală au rolul de stimulare a organismului și de îmbunătățire a metabolismului. Se știe că frigul arde calorii: în timpul unei sesiuni de 3 minute se pot arde până la 200 kcal, iar între proceduri peste 1000 kcal. După o serie de 20–30 proceduri, corpul poate scăpa de kilogramele în plus, în combinație cu o dietă rațională și bine echilibrată caloric.

Prin expunerea la frig a pielii se produc contractarea și dilatarea vaselor de sânge, adică hrănirea cu oxigen și nutrienți a celulelor, cu efecte rapide în refacerea aspectului și calității pielii. Astfel, după doar câteva sedințe de crioterapie, pielea iși recapată elasticitatea și fermitatea, este mai luminoasă, își îmbunătățește tonusul iar ridurile se estompează. Nu în ultimul rând, crește producția de elastină și colagen necesare pielii.

Crioterapia are un dublu rol: contribuie atât la rejuvenarea organismului și stimularea metabolismului, cât și la eliminarea stresului, tratarea stărilor depresive și a insomniilor.