Pressosimphony

Beauty Crio / Dotări / Pressosimphony

Presoterapia este una dintre cele mai bune metode de a scăpa de celulită, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism și de a scăpa de picioarele umflate și grele. Mai mult decât atât, această procedură are efecte deosebite în slăbire, ajutând la reducerea cantității de apă din organism.

pressosimphony focsani

Presoterapia ca procedeu de slăbit

Presso Symphony este un aparat profesional de remodelare corporală care acționează cu presoterapie pentru a asigura cel mai performant drenaj limfatic. Printre terapiile de remodelare corporală, drenajul limfatic este numit “moartea celulitei”. Drenajul limfatic este una dintre cele mai corecte, naturale și plăcute metode de detoxifiere a organismului, susținând procesul de slăbit.

Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) prin presoterapie, accelerează microcirculația și eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deșeurilor metabolice din organism.

Aparatul de presoterapie PressoSymphony folosește tehnologie avansată și un performant compresor pentru a trata insuficiența sistemului limfatic și a asigura drenaj limfatic corect. Metoda de masaj mai puțin convențională, presoterapia este o procedură relaxantă, complet non-invazivă și cu multiple aplicații:

• eliminare celulită
• remodelare corporală
• detoxifiere organism
• slăbit în centimetri

Presoterapia – cum acționează:

Acționează cu forța hemodinamică și presiune secvențială asupra lanțului ganglionar, facilitând eliminarea lichidelor și grăsimilor aflate în exces în organism. Camerele de presiune individuală acționează direct asupra țesutului conector și asupra zonelor bogate în retenție hidrică, realizând un excelent drenaj limfatic.

Rezultate presoterapie cu PressoSymphony:

• atenuarea problemelor de circulație periferică
• eliminarea celulitei edematoase
• reducerea completă a retenției hidrice (în cazul volumului de apă extracelulară ce depăsește 43-45%)
• reconturarea radicală a siluetei
• “spargerea” depozitelor de toxine și deșeuri metabolice. Eliminarea lor prin drenaj limfatic
• scăderea centimetrilor în plus.

Sfaturi presoterapie:
Presoterapia nu are contraindicații. Pentru rezultate mai bune în remodelare corporală, slăbit radical în centrimetri și un drenaj limfatic “a la carte”, presoterapia este de cele mai multe ori recomandată împreună cu alte terapii anticelulită: electrostimulare, cavitație, împachetări anticelulitice. Drenajul limfatic astfel realizat, împreună cu celalalte terapii de remodelare corporală, contribuie la micșorarea în circumferințe, dar mai ales la eliminarea celuitei, aspectul de “coajă de portocală” dispărând definitiv.

PACHETE
Răsplătim fidelitatea cu servicii suplimentare
SILVER
700 lei
+ 100 lei
GOLD
1.000 lei
+ 150 lei
FAMILY
500 lei
+ 100 lei